ΟΡΟΙ ΚΑΙ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ

Όροι και προϋποθέσεις αγορών ηλεκτρονικού καταστήματος

Κάθε χρήστης που εισέρχεται και κάνει χρήση των υπηρεσιών του ηλεκτρονικού καταστήματος rountos.gr θεωρείται ότι συναινεί και αποδέχεται ανεπιφύλακτα όλους τους όρους που διατυπώνονται σ’ αυτή την ιστοσελίδα, χωρίς καμία εξαίρεση. Αν δεν αποδέχεστε αυτούς τους όρους, δεν επιτρέπεται να χρησιμοποιήσετε αυτό το δικτυακό τόπο και να κάνετε οποιαδήποτε συναλλαγή με αυτό το ηλεκτρονικό κατάστημα. Αποστολή παραγγελίας σας συνεπάγεται αποδοχή όλων των όρων.

Πνευματική Ιδιοκτησία

Το περιεχόμενο του παρόντος Δικτυακού Τόπου αποτελεί πνευματική ιδιοκτησία του rountos.gr με την επιφύλαξη κάθε δικαιώματος που δεν παραχωρείται ρητά εδώ. Όλα τα δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας του παρόντος Δικτυακού Τόπου που περιέχει ανήκουν στο rountos.gr ή σε τρίτα μέρη που νομίμως αφορούν. Αποκτώντας πρόσβαση σε αυτόν το Δικτυακό Τόπο συμφωνείτε ότι αποδέχεστε τους ανωτέρω νόμους περί πνευματικής ιδιοκτησίας.

Τρόποι Πληρωμής

 

1.Πληρωμή μέσω Πιστωτικής Κάρτας:

Το ηλεκτρονικό κατάστημα της Ρούντος Μον ΕΠΕ δέχεται χρεωστικές, πιστωτικές και προπληρωμένες κάρτες Visa και Mastercard, Maestro, American Express, Diners, Discover.

2.Με κατάθεση σε τράπεζα:

Μπορείτε να εξοφλήσετε την παραγγελία σας σε οποιαδήποτε τράπεζα* που συνεργάζεται με το σύστημα ΔΙΑΣ σημειώνοντας στην αιτιολογία το όνομα που έχετε δηλώσει στην παραγγελία σας ή τον αριθμό της παραγγελίας σας.

ALPHA BANK:

ΙΒΑΝ GR5901404810481002002004880

Παραλαβή προϊόντων

Κατά την παραλαβή των προϊόντων να ελέγχετε τις συσκευασίες και σε περίπτωση που κάποιο δέμα είναι χτυπημένο να το σημειώνετε στο δελτίο της μεταφορικής εταιρείας που υπογράφετε κατά την παραλαβή,  για να μπορεί να δρομολογηθεί η αντικατάσταση. (θα ήταν χρήσιμο να συνοδεύεται και από φωτογραφίες των δεμάτων)

Επιστροφές παραγγελιών δε γίνονται δεκτές και οι παραγγελίες δεν μπορούν να ακυρωθούν εφόσον έχει εξοφληθεί το σύνολο της παραγγελίας.

Πολιτική επιστροφών/ακυρώσεων

Ο πελάτης κατά την παραλαβή του προϊόντος είναι υπεύθυνος να ελέγξει αν η συσκευασία είναι άθικτη και αν η κατάσταση των προϊόντων που παρέλαβε είναι η επιθυμητή ή υπάρχουν τυχόν εμφανή προβλήματα ή ελαττώματα του προϊόντος ώστε να μη χάσει τα δικαιώματα που απορρέουν από το νόμο περί ελαττωματικών προϊόντων.

Καμία επιστροφή χρημάτων δε γίνεται για οποιοδήποτε προϊόν εάν έχει χρησιμοποιηθεί ή έχει αλλοιωθεί με οποιονδήποτε τρόπο η συσκευασία του. Στην περίπτωση που κάποιο προϊόν αποδειχθεί ελαττωματικό υπόκειται στην όποια εγγύηση της εταιρείας που το παρήγαγε και η ευθύνη επισκευής και/ή αντικατάστασης ανήκει σε αυτήν.

Ανάλογα με το στάδιο εξέλιξης της σχετικής παραγγελίας, ο χρήστης – πελάτης θα ενημερώνεται για τις επιλογές, που έχει. Οποιαδήποτε αλλαγή ή ακύρωση της παραγγελίας δε θα είναι έγκυρη χωρίς προηγούμενη αποδοχή μας και σε κάθε περίπτωση ο χρήστης – πελάτης θα είναι υπεύθυνος για ζημιές που θα προκληθούν από την ακύρωση της παραγγελίας.

Πολιτική παράδοσης προϊόντων

Αποστολή σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη

Δωρεάν παράδοση επί πεζοδρομίου για ONLINE αγορές άνω των 99€ στην Θεσσαλονίκη και στην Αττική (Αθήνα, Πειραιάς, Εκάλη, Νέα Ερυθραία, Κηφισιά, Μελίσσια, Πεντέλη, Βριλήσσια, Μαρούσι, Χαλάνδρι, Αγία Παρασκευή, Πεύκη, Λυκόβρυση, Μεταμόρφωση, Νέα Φιλαδέλφεια, Νέα Ιωνία, Καισαριανή, Χολαργός, Γαλάτσι, Άγιοι Ανάργυροι, Καματερό, Ίλιον, Πετρούπολη, Περιστέρι, Χαϊδάρι, Αγ. Βαρβάρα, Κορυδαλλός, Νίκαια, Κερατσίνι, Δραπετσώνα, Ρέντης, Αιγάλεω, Ζωγράφου, Ψυχικό, Ταύρος, Μοσχάτο, Καλλιθέα, Φάληρο, Νέα Σμύρνη, Δάφνη, Υμηττός, Αγ. Δημήτριος, Άλιμος, Ελληνικό, Γλυφάδα, Αργυρούπολη, Ηλιούπολη, Βύρωνα, Παπάγου, Φιλοθέη, Βούλα).

Για παραγγελίες αξίας έως και 98€ το κόστος της μεταφοράς θα είναι 30€.

Αποστολή στην υπόλοιπη Ελλάδα

Δωρεάν παράδοση στη μεταφορική εταιρεία της επιλογής σας στη Θεσσαλονίκη για όλους τους άλλους προορισμούς. Σε περίπτωση που δε συνεργάζεστε με κάποια μεταφορική εταιρεία θα χαρούμε να σας βοηθήσουμε να εντοπίσετε τον πιο οικονομικό ναύλο.

Ημερομηνίες και ώρες: Δευτέρα με Παρασκευή 08.00-18.00

Εκτιμώμενος χρόνος παράδοσης: 2-7 Εργάσιμες ημέρες.

Τιμολόγηση Παραγγελιών

Δίνεται η δυνατότητα το παραστατικό που θα εκδοθεί για την παραγγελία σας να είναι απόδειξη λιανικής πώλησης ή τιμολόγιο πώλησης. Τιμολόγιο πώλησης εκδίδεται σε εταιρίες και ελεύθερους επαγγελματίες εφόσον συμπληρώσουν κατά την παραγγελία τους τα εξής στοιχεία: Επωνυμία εταιρίας, επάγγελμα, διεύθυνση, Α.Φ.Μ. και αρμόδια Δ.Ο.Υ..

Ασφάλεια συναλλαγών

Η επιχείρηση λαμβάνει όλα τα απαραίτητα μέτρα για τη διασφάλιση των προσωπικών δεδομένων και του απορρήτου των συναλλαγών.

Το rountos.gr χρησιμοποιεί για τις συναλλαγές το πρωτόκολλο ασφαλείας SSL (Secure Sockets Layer) που σήμερα αποτελεί την πιο σίγουρη πλατφόρμα για τις on-line εμπορικές συναλλαγές.

Το πρωτόκολλο SSL κρυπτογραφεί όλες οι προσωπικές πληροφορίες, τον αριθμό της πιστωτικής κάρτας, το όνομα και τη διεύθυνσή, έτσι ώστε να μην μπορούν να διαβαστούν ή να αλλαχτούν κατά τη μεταφορά τους στο Internet. Το πρωτόκολλο SSL (Secure Sockets Layer) αποτελεί το παγκόσμιο standard για την πιστοποίηση δικτυακών τόπων (web sites) στους δικτυακούς χρήστες και για την κρυπτογράφηση στοιχείων μεταξύ των δικτυακών χρηστών και των δικτυακών εξυπηρετητών (web servers).

Όλες οι πληροφορίες που αποστέλλονται με το πρωτόκολλο SSL προστατεύονται από ειδικό λειτουργικό που αυτόματα εξακριβώνει εάν τα δεδομένα έχουν αλλαχτεί κατά τη μεταφορά.

Όλες οι πληρωμές που πραγματοποιούνται με χρήση κάρτας διεκπεραιώνονται μέσω της πλατφόρμας ηλεκτρονικών πληρωμών “Alpha E-Commerce” της Alpha Bank και χρησιμοποιείται κρυπτογράφηση T.L.S. 1.2 με πρωτόκολλο κρυπτογράφησης 128-bit (Secure Sockets Layer). Η κρυπτογράφηση είναι ένας τρόπος κωδικοποίησης  της πληροφορίας μέχρι αυτή να φτάσει στον ορισμένο αποδέκτη της, ο οποίος θα μπορέσει να την αποκωδικοποιήσει με χρήση κατάλληλου κλειδιού.

Διαθεσιμότητα:

Η Ρούντος Μον ΕΠΕ δεν μπορεί να εγγυηθεί για τη διαθεσιμότητα των προϊόντων που είναι αναρτημένα στην ιστοσελίδα της. Είναι υποχρεωμένη όμως να ενημερώνει έγκαιρα τους πελάτες περί της μη διαθεσιμότητας σε περίπτωση που εκφράσουν ενδιαφέρον για παραγγελία μη διαθέσιμου προϊόντος.

Ανάμεσα στα προϊόντα που εκθέτουμε στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα υπάρχουν σπάνιες περιπτώσεις όπου ο προμηθευτής τους ξαφνικά και απροειδοποίητα ανακοινώνει ότι τα καταργεί. Στην περίπτωση αυτή υπάλληλος της εταιρίας μας θα επικοινωνήσει άμεσα μαζί σας για να σας δώσει όλες τις εναλλακτικές λύσεις.

Τροποποίηση όρων και προϋποθέσεων

Η Ρούντος Μον ΕΠΕ διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιεί μονομερώς ή να ανανεώνει τους παρόντες όρους και τις προϋποθέσεις των συναλλαγών, που γίνονται μέσω του ηλεκτρονικού της καταστήματος χωρίς προηγούμενη ειδοποίηση, ενημερώνοντας τους επισκέπτες με ανάρτηση των νέων όρων και προϋποθέσεων στην ιστοσελίδα του παρόντος ηλεκτρονικού καταστήματος. Διευκρινίζεται ότι η αλλαγή όρων δεν αφορά παραγγελίες οι οποίες έχουν ήδη πραγματοποιηθεί.

Πληροφορίες και περιεχόμενο

Ρούντος Μον ΕΠΕ  δεσμεύεται ως προς την ποιότητα, την πληρότητα και την εγκυρότητα των πληροφοριών που παρατίθενται στην ιστοσελίδα της rountos.gr, υπό την επιφύλαξη τυχόν τεχνικών ή τυπογραφικών λαθών, που δεν μπορούν να προβλεφθούν ή έχουν προκύψει ακούσια, συμπεριλαμβανομένων των περιγραφών, των φωτογραφιών (απόδοση χρωμάτων, κλπ) και των τιμών προϊόντων, ή διακοπών λειτουργίας της ιστοσελίδας λόγω ανωτέρας βίας, χωρίς παράλληλα να δεσμεύεται για τη διαθεσιμότητα των προϊόντων. Η εταιρία, στα πλαίσια της καλής πίστης, δεν ευθύνεται και δε δεσμεύεται για λάθη που οφείλονται σε παραδρομή κατά την καταχώρηση των ηλεκτρονικών δεδομένων στο κατάστημα. Σε καμία περίπτωση το ηλεκτρονικό κατάστημα της Ρούντος Μον ΕΠΕ δε φέρει ευθύνη για τυχόν απαιτήσεις νομικής ή αστικής ή/και ποινικής φύσεως ούτε για τυχόν ζημία (θετική, ειδική ή αποθετική η οποία ενδεικτικά και όχι περιοριστικά, διαζευκτικά ή/και σωρευτικά συνίσταται σε απώλεια κερδών, δεδομένων, διαφυγόντα κέρδη, χρηματική ικανοποίηση κλπ.) από επισκέπτες του δικτυακού τόπου ή τρίτους από αιτία που έχει σχέση με τη λειτουργία ή μη ή/και τη χρήση του δικτυακού τόπου ή/και σε αδυναμία παροχής υπηρεσιών ή/και πληροφοριών που διατίθενται από αυτόν ή/και από τυχόν μη επιτρεπόμενες παρεμβάσεις τρίτων σε προϊόντα ή/και υπηρεσίες ή/και πληροφορίες που διατίθενται μέσω αυτού.